Vydejte se spolu s námi zpět ke kořenům a naučte se využívat léčivé byliny v kuchyni. Povíme si o nejznámějších léčivkách využívaných v české i zahraniční kuchyni, namícháte si vlastní koření do polévek a k masům a bylinnou čajovou směs. Ochutnáte grilované pochutiny a zeleninu připravenou s pomocí čerstvých bylin.
akcí provází: šéfkuchař Petr Ustohal a bylinkářka Gábina Lašťovka
místo: Bylinková zahrada Josefa Kamela v Žirči
čas: 9 – 15 hodin
cena: 750,- Kč
počet účastníků je omezen, nutno se přihlásit předem a to nejpozději do 31.7. 2017 !!!
06.01.2025 - V lednu bude výluka traťové koleje v úseku Hořice v Podkrkonoší - Ostroměř ve dnech 13. - 17. 1. 2025
06.01.2025 - Výlukový jízdní řád je nahlášen na trati Červený Kostelec - Trutnov hl.n. ve dnech 20. - 24.1., 27. - 31.1.2025. Všechny vlaky budou po dobu výluky nahrazeny náhradní autobusovou dopravou.